Alla inlägg under februari 2010

Av Henny Jonsson - 22 februari 2010 12:07

hej sådär mitt i dagen.


jag vaknade vid halv 11, gick upp o duschade, gjorde mig klar , satte mig vid tvn o nu här. verkar kanske som att vi får åka in till Örebro med malin idag också :o ont i rygg o allt. fast bara om de blir sämre oså så blire att vi åker in , inte annars. aja, ;P ..


jag lyssnar på kent - jag vill inte vara rädd. bra låt :) <3

skriver med stefan, hampus o cryylv på msn med:D

hampus skickade en länk om hur ett tåg han va på spårade ut :o ,

http://sydsvenskan.se/sverige/article631241/Stopp-i-tagtrafiken-efter-ursparning-.html heregud säger jag bara! :s inte för att det är nära mig här i Kolsva men det är tågförseningar här med, tåg & buss inställda pga de hära jävla ovädret. :s herregud..

nej.. jag håller mig ifrån de dära tills de har blivit bättre väder :P haha .


och ingo kommer på onsdag, torsdag eller fredag också tror ja :D kuuuuuul! :) snökrig? OHYES! :D haha.


jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag börjat lyssna på kent asmkt nu senaste tiden :o vad har hänt? haha ;D men han är ju riktigt bra :) faktist så :) .


mitt mående ? jadu .. jag försöker att inte tänka på det, för i slutändan så kommer jag bara sitta och deppa ihop och tänka alldeles för mkt..eller det kanske är bra att tänka? jag vet inte de dära ja e.. kanske man måste för att kunna gå vidare lättare? än att bara inte tänka på det och sen exploderar allt sen?.. jag vet inte..jag är så less på det förflutna som jagar mig ständigt i mörkret. men här är jag fri. men hur blir de när jag sitter på tåget på vägen hem då? komemr jag sitta där och ha feting ångest? kommer jag sitta där och må riktigt uselt så jag hoppar av på nästa hållplats? jag vet inte det heller..det är mkt jag inte vet, och mkt jag inte vill veta..men jag vill ha svar, svar som jag aldrig någonsin kommer att få.. till exempel på varför jag fick lida så mkt i min barndom, varför Han gjorde som han gjorde, varför Jag fick dom dära slagen och hoten, varför Jag fick se på när allt de dära hände..varför allting? ja, det är Det jag inte vet....

Av Henny Jonsson - 21 februari 2010 21:01

Hejsan världen..

 

Kommer inte ihåg när jag vaknade idag, för jag somnade om så många ggr, var så otroligt trött.. men sassa kom vid 4 tiden tror jag :) roligt och träffa henne! då åkte vi till köping o handlade på Willys, sen åkte vi hem, fikade o prata skit åså :) nicenice.. nu så sitter jag bara här och undrar vad jag ska blogga om :o hmm.. jag känner mig lite vilsen, lite osäker, lite rädd..inför att åka hem. jag vill att malin ska ploppa ut den lilla ungen snart :) men ändå inte för då måste jag åka hem och de vill jag inte på ett sätt :( för jag kommer för nära Honom..han som gjort mig illa i så otroligt många år..han som förstört mig..han gör det hela tiden, genom att vara nära honom..genom att prata med honom..genom att han bara finns där, just Där... hur ska jag kunna bryta det? hur ska jag kunna må bra, Även fast han är Där? jag vet inte..jag vet ingenting.. jag önskar bara jag kunde rätta till allt, men jag gör ju lite av det också genom att flytta därifrån.. det kanske är rymmning? nej..jag gör det bara bättre för mig själv, jag blir fri..från Honom..från skiten..bara hans äckliga röst jag kommer höra..den som ekar i huvudet..den skrikande, äckliga, vansinnesfulla röst som han hade Då..den sitter fortfarande kvar långt där inne.. det finns kvar.

Av Henny Jonsson - 20 februari 2010 22:33

hejhej.


har precis varit ute med molly, kom hem för en stund sen, och de snöar riktigt mkt här! :o går ju knappt att gå förfan, får plumsa som en idiot för att komma fram XD haha.


jag håller fortfarande på att försöka förstå mig på bloggen, men det går jävligt segt kan jag ju säga er :o hmm.. designen jag gjort nu får duga för idag iaf :P haha.


nej, ska gå in till malin som kollar på beck :) , snygg persbrant måste man ju se ;) haha ^^ .


puss på er ! <3

Av Henny Jonsson - 20 februari 2010 12:34

hejhej..

 

är ny på den hära sidan så jag försöker förstå mig på den :P inte riktigt lika enkelt som förra bloggen jag hade, men men, snart kan jag allt ;) förhoppningsvis ^^.

 

Igår så åkte jag, Malin o Noel till örebro förlossning för o kolla om Malin hade haveskapsförgiftning eller vafan de hette :o men nej de hade hon inte. trodde vi skulle sätta igång förlossningen men de gjorde vi inte hlr. var där kl 10 på kvällen o va hemma halv 2 tror ja. riktigt trött! men det är ju inte föränns den 26e, på fredag som ungen är beräknat att komma ut :). jag ska bli moster!! :D haha, riktigt nice!

 

nej, jag slutar hära. ska kolla lite hur man kan göra på denna blogg :3

puss <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards